Country

Vi är SOT:are

Vi på SOT of Sweden har alla någon form av anknytning till sotning och sotaryrket. Att detta fick stor betydelse för valet av vårt namn är inte konstigt, men det gör även avtryck i vår design. 

 

Vi är som människor är mest, men med en viktig twist:

Vi är uppriktigt och genuint passionerade när det kommer till heminredning! Och vi brinner särskilt för de där lite mindre och enkla sakerna som ändå kan ha stor inverkan på den totala upplevelsen av känslan i ett hem. Vi har till och med gjort det här till vårt jobb.

Kort sagt älskar vi saker som kan få våra kunders hem att gnistra till. Det är det här som gör att vi kliver ur sängen på morgonen och tar oss till jobbet med glädje, det är hela syftet med vår verksamhet: Att med äkta värme och små medel som har stor effekt inspirera människor att känna stolthet över sina hem.

 

Egen design

Samtliga våra produkter har vi designat och formgivit själva. Att sotning och sotarverktyg varit en inspirationskälla märks tydligt i vissa av våra alster. Våra produkter ska gnistra och sprida värme likt en sprakande och inbjudande brasa.


Teamarbete


SOT har startat som ett team och vi ska fortsätta som ett team. Det är vi som grupp som bygger vår framgång, idag och i morgon. Vi är kort och gott SOT:are och vi behandlar varandra med respekt och värme.

 

Positivism

Vi hittar lösningar på de problem som kommer i vår väg och vi strävar efter flexibilitet i vår interaktion med varandra och våra kunder.

 

Gnista

Vi har gnista och känner passion för det vi gör och vi är beredda att jobba hårt för att designa, skapa och erbjuda inredning som gör skillnad och skapar värme i våra kunders hem.

 

Vi är SOT:are och vårt mål är att varje dag leverera och stå för vårt löfte till våra kunder:

Hos oss hittar du det där som får ditt hem att gnistra till.

Välkommen att bli en SOT:are du med.

 

SOT of Swedens soundtrack

SOT of Swedens soundtrack "When you feel happy" finns på de största streamingtjänsterna.

Spotify 

Apple Music

 

Integritetspolicy och Köp- och leveransvillkor

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt