Country

 

SOT of Sweden är ett svenskt inredningsvarumärke med fokus på detaljer. Företaget är baserat i Skånes kreativa hjärta Malmö, där det också grundades hösten 2018. Sedan dess har SOT-familjen bara vuxit och vår design går att hitta i hem runtom i hela Sverige men också i Danmark, Norge, Finland, Tyskland och Nederländerna. Varumärket är även väletablerat på sociala medier och har i dagsläget över 44 000 följare på Instagram och Facebook.

 

Egen design

Alla våra produkter är handgjorda och samtliga kollektioner är formgivna och framtagna av våra egna designers Jeanette Öberg & Jenny Bjelk

 

Vi är som människor är mest, men med en viktig twist

Vi är uppriktigt och genuint passionerade när det kommer till heminredning! Och vi brinner särskilt för de där lite mindre och enkla sakerna som ändå kan ha stor inverkan på den totala upplevelsen av känslan i ett hem. Vi har till och med gjort det här till vårt jobb.

Kort sagt älskar vi saker som kan få våra kunders hem att gnistra till. Det är det här som gör att vi kliver ur sängen på morgonen och tar oss till jobbet med glädje, det är hela syftet med vår verksamhet: Att med äkta värme och små medel som har stor effekt inspirera människor att känna stolthet över sina hem.

 

Teamarbete

SOT har startat som ett team och vi ska fortsätta som ett team. Det är vi som grupp som bygger vår framgång, idag och i morgon. Vi är kort och gott SOT:are och vi behandlar varandra med respekt och värme.

 

Gnista

Vi har gnista och känner passion för det vi gör och vi är beredda att jobba hårt för att designa, skapa och erbjuda inredning som gör skillnad och skapar värme i våra kunders hem.

 

Vi är SOT:are

Vi på SOT of Sweden har alla någon form av anknytning till sotning och sotaryrket. Att detta fick stor betydelse för valet av vårt namn är inte konstigt, men det gör även avtryck i vår design. 

 

SOT of Swedens soundtrack

SOT of Swedens soundtrack "When you feel happy" finns på de största streamingtjänsterna.

Spotify 

Apple Music

 

Integritetspolicy och Köp- och leveransvillkor

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt